Esteu aquí

A qui ens adrecem

A qui ens adrecem

Aquest programa s’adreça a col·legiades, col·legiats, amigues i amics del CEESC o entitats socials i empreses (amb algun col·legiat o col·legiada a les seves files) que ja han pres la decisió de buscar oportunitats professionals a l’estranger.

Abans de fer realitat la decisió que s’ha pres, s’haurien de tenir en compte alguns aspectes preliminars que el nostre equip desenvolupa en la fase d’assessoria personalitzada.

Professionals i joves
Treballar en un altre país és una oportunitat d’aprendre noves formes de treballar i nous contextos diferents a l’habitual, i d’una experiència enriquidora en molts aspectes. 

No obstant això, canviar de lloc de feina i obrir-se a nous territoris pot resultar difícil. Suposa un canvi radical que pot provocar dubtes en molts casos però que, un cop superats, les experiències viscudes mereixen la pena. 

Elements que cal considerar:

  • Anar a treballar a un altre país implica la necessitat d'una planificació amb detall de la 
    mobilitat professional.
  • El sector professional al país escollit pot ser diferent del nostre.
  • Elements del país d'acollida com ara el clima, la topografia, la llengua, l'organització social i política o el cost de la vida.
  • La necessitat de tramitar un visat de treball o de complir uns requisits jurídics per poder desenvolupar la nostra activitat.
Com accedir a SocialGlobal?
Per accedir als serveis que ofereix el programa SocialGlobal, cal registrar-se a l’àrea personal. Per entrar heu de posar com a login el vostre número de col·legiat/ada i com a password el vostre número de DNI amb lletra majúscula (si no funcionés proveu sense la lletra). En cas que no sigueu col·legiats/ades, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon (934 521 008) o del correu electrònic (info@socialglobal.info) i us explicarem com accedir al servei.
 
Entitats
En aquests darrers anys, les entitats socials estan vivint una transformació molt important, motivada sobretot per un context de canvis econòmics i de globalització dels mercats. Aquests motius han motivat a les entitats el plantejament d’obrir-se a mercats internacionals.

La gestió de la internacionalització d’una entitat social passa per l’anticipació i la planificació del seu futur. Conèixer els aspectes crítics de la internacionalització, les formes jurídiques existents per realitzar una activitat professional, identificar els llocs geogràfics, institucions i empreses per fer contactes del sector o proposta projectes, etc., ajudaran les entitats a donar resposta als reptes que suposa el procés d’internacionalització. 

Elements que cal considerar:

  • Conèixer les formes jurídiques existents per realitzar l’activitat professional.
  • Identificar institucions, empreses i llocs estratègics per fer contactes o proposar projectes.
  • Tenir una planificació amb detall del procés d’obertura a nous territoris.

Com accedir a SocialGlobal?
Si voleu més informació d’aquest programa o voleu que us fem un itinerari personalitzat per a la vostra entitat o empresa, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon (934 521 008) o del correu electrònic (info@socialglobal.info).