Esteu aquí

Qui som

Qui som
Actualment, moure’s pel món per treballar, iniciar nous projectes, descobrir altres societats i cultures, etc. és una realitat que ofereix grans oportunitats a nivell professional i personal.

En aquest context, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), en col·laboració amb la organització social FICAT, hem creat SocialGlobal, un servei exclusiu per a col·legiats i col·legiades, especialitzat en l'acompanyament i l'assessoria d'aquells professionals, joves, entitats, col·lectius i associacions de l'àmbit de l'acció social que estiguin explorant la possibilitat de treballar a l'estranger.

Des del CEESC entenem que l’alternativa de recerca de feina a l’exterior va més enllà de trobar una oportunitat laboral o empresarial: significa poder obrir nous espais per a la transferència de coneixement, l’intercanvi de bones pràctiques, i l’ampliació de competències professionals i d’incidència en els territoris.

El programa SocialGlobal consta de tres parts:

  1. Una web amb continguts especialitzats sobre mobilitat professional i internacionalització d’entitats i empreses.
  2. Un itinerari personalitzat i acompanyament (mentoring) per a col·legiats i col·legiades professionals i futurs professionals de l’educació social, així com per a entitats i empreses que, un cop obtinguda la informació, vulguin iniciar el procés d’internacionalització.
  3. La possibilitat d’organització de diferents activitats de sensibilització, informació i formació per tal d’impulsar la mobilitat de professionals i la internacionalització d’entitats.
UpDone check :/sites/default/files/up.php